Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 14.08.2019 година планирани се крводарителни акции; со граѓаните на  Велес – Традиционална летна крводарителна акција, со вработените на  Единица за службени кучиња ПС Гази Баба, со вработените во Катастар Гази Баба и со вработените во  ЈКП Комуналец – Струмица.

Посети: 70