Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 16.08.2019 година планирани се крводарителни акции со жителите на Вевчани, во РЕК Термо Битола и кугланата Мусандра во ГТЦ Скопје.

Посети: 66