Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 11.09.2019 година планирани се крводарителни акции со: Традиционална акција во Амбасада на САД во Скопје и со граѓаните на Струмица.

Посети: 127