Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 18.10.2019 година планирани се крводарителни акции со вработените во АД Пивара и А1 Оператор – Скопје, во СУГС „Орце Николов“ – Скопје, во СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово и со жителите на Валандово.

Од Црвен – Крст - Тетово известуваат дека на ден 24.10.2019 година планирани се крводарителни акции во Медресе  Иса Беу со почеток од 11:00 до 14:00 часот.

Посети: 16