Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија  известуваат дека на ден 13.12.2019 година планирани се крводарителни акции во СОУ „Славчо Стојменски“ Штип, гарѓаните на Злетово и со вработените во РЕК Битола и ГТЦ Скопје.

Посети: 206