Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 25.12.2019 година планирани се крводарителни акции во ЈП Водовод и Студентски дом „Кочо Рацин“ – Битола, со вработените на ПС Виница и со жителите на Виница, Валандово и Струмица.

Посети: 139