Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 27.12.2019 год. (петок) планирани се крводарителни акции со вработените во РЕК Осломеј – Кичево, со вработените во градинката Пролет – Битола и со граѓаните на Македонски Брод во просториите на Здравствениот Дом.

Посети: 126