Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 24.01.2020 година планирани се следните крводарителни акции со вработените во ЈСП Автокоманда – Скопје, АД Факом – Скопје и со жителите на с.Чашка.

Посети: 110