Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 25.01.2020 година планирани се следните крводарителни акциии:

  • Традиционална Акција Тоше Фан Клуб Форум - Скопје
  • Традиционална Акција Тоше Проески - Крушево.