Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за ден 21.05.2020 година планирани се крводарителни акции со граѓаните и Противпожарна единица во Противпожарниорт Дом во Крива Паланка и граѓаните на Велес.

Посети: 32