Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се следните крводарителни акции:

  • со учениците од средните училишта лоцирани во општина Гази Баба – Скопје во просториите на ЦК.
  • со вработените во АД Македонска Пошта