VIDEO INSERTI STOJANCE ANGELOV CUK PO POZAROT VO GALICNIK 03.05.2021

 

ALEKSANDAR KOSTIC TERENSKA IZJAVA ZA POZAR PRETSTAVNIK NA MESNA ZAEDNICA GALICNIK 03.05.2021

 

Stojance Angelov CUK - terenska izjava - pozar Galicnik 03.05.2021

 

Reporterska beleska so izjavi - Stojance Angelov CUK - ZA PROBIVANJE PAT NIZ SNEG GALICNIK 27.04.2021

 

STOJANCE ANGELOV TERENSKI IZJAVI ZA CISTENJE SNEG PROBIVANJE PAT KON GALICNIK 27.04.2021

 

IZJAVI STOJANCE ANGELOV i rakovodiel na RCUK Gevgelija ZORAN LAZAROVSKI Prifaten tranziten centar

 

STOJANCE ANGELOV OBRAKANJE za GOLEMA NATO VEZBA vo Makedonija CUK NIKS AKTIVNOSTI STRUGA 17.02.2021

 

CUK DOKUMENTARISTICKI INSERTI RABOTNA POSETA NA RCUK CTRUGA STOJANCE ANGELOV 17.02.2021

 

DOKUMENTARISTICKI INSERTI CUK NIKS AKTIVNOSTI STRUGA DRAGI TARCUGOVSKI 16.02.2021 CUK

 

DOKUMENTARISTICKI INSERTI CUK NIKS AKTIVNOSTI STRUGA DRAGI TARCUGOVSKI 2  17.02.2021

 

DOKUMENTARISTICKI INSERTI CUK NIKS AKTIVNOSTI STRUGA PLAN NA TEREN ZA DEL OD VEZBA 16.02.2021

DOKUMENTARISTICKI INSERTI CUK NIKS AKTIVNOSTI STRUGA URIM VEJSELI 16.02.2021

 

Stojance Angelov NIKS Laboratorija PRES IZJAVA

 

CUK govor Stojnce Angelov za NICS virtuelna lab za menadzment so krizi vo Tetovo Univerzitet JIE

 

CUK govor Urim Vejseli NICS virtuelna lab za menadzment so krizi vo Tetovo Univerzitet JIE

 

CUK 112 za MIA izjava Stojance Angelov

 

CUK NICS za MIA IZJAVA na URIM VEJSELI za NICS

 

Stojance Angelov CUK NIKS Labortorija Voena Akademija  26.11.2020

 

Urim Vejseli Voved NIKS Labortorija 26.11.2020

 

STOJANCE ANGELOV NICS LABORATORIJA KUMANOVO 17.11.2020 

 

 

 

Центарот за управување со кризи, во соработка Американската амбасада и Универзитетот “Џонс Хопкинс“ од САД, на 18.11.2015 во Скопје организираше меѓународна научна конференција на тема „Кризен менаџмент: Предизвици и перспективи“.  На почетокот на Конференцијата обраќање имаа директорката на ЦУК Сузана Салиу, вицепремиерот за европски прашања Фатмир Бесими, министрите за здравство и за внатрешни работи, Никола Тодоров и Оливер Спасовски и американскиот амбасадор Џес Бејли.

УПАТСТВО ЗА ПРЕГЛЕДУВАЊЕ - ДОСТАПНОСТ:

За да го погледнете видеоприлогот од обраќањата на Конференцијата, кликнете на овој  текст, реченица што ја читате, или на фотографијата од Конференцијата, долу... Инаку, текстот од  обраќањето на директорката на ЦУК Сузана Салиу е достапен во ПДФ-формат , ако се кликне на синтагмата „обраќањето на директорката на ЦУК Сузана Салиу“...

 

Дел од воведниот збор на Му
таир Максут, директор, в.д., на Центарот за управување со кризи, на состанок со претставници од Амбасадата на САД во Република Македонија, 19.02.2015

ВИДЕО ПРИЛОГ

Симулационата вежба „Поплава 2008“ во Центарот за управување со кризи беше успешно изведена...

          ВИДЕО КЛИП

Вовед во сценариото на симулационата вежба „ПОПЛАВА 2008“ во ЦУК