Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 12.02.2021 година, поради реконструкција на водоводна мрежа Ф - 200/150 мм на бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.74, со прекинато водоснабдување од 09:00 часот до завршување на активностите ќе бидат корисниците од бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.74, Пожарната и дел од ул.Њуделхиска (опш.Карпош)

Од ЈП Комуналец од Кавадарци известуваат дека поради реконструкција на водоводната линија од 04.02.2021 година во период од наредните две недели во временски интервал од 08:00 до 15:00 часот, без вода ќе бидат корисниците од ул.27ми Март во нас.Глишиќ во Кавадарци.

 

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 09.02.2021 година (вторник), поради отстранување на дефект на шибер вентил од Ф-80мм во шахта  на ул.Вера Јоциќ 12, без  водоснабдување од 09:00 часот до завршување со активностите ќе останат  корисниците  од ул. Вера Јоциќ и дел од ул.Георги Димитров.  (опш.Кисела Вода)

Од ЈП Комуналец од Кавадарци известуваат дека поради реконструкција на водоводната линија од 04.02.2021 година во период од наредните две недели во временски интервал од 08:00 до 15:00 часот, без вода ќе бидат корисниците од ул.27ми Март во нас.Глишиќ во Кавадарци.

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 05.02.2021 година (петок) поради изведување на водоводен приклучок од Ф – 80 мм на ул. Владимир Назор бр.17, во периодот од 08.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од ул. Владимир Назор. (општ. Центар)