Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 24.08.2018 година, поради дефект на шибер Ф – 600 мм на бул.Александар Македонски бб (во близина на семафорите), во нас.Автокоманда, во периодот од 09:00 часот, до завршување на работите, без вода ќе остане хотел „Континентал“ како и корисниците од околните објекти во негова близина (опш.Гази Баба).

 

 

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека  на ден 21.08.2018 година, поради поставување водоводен приклучок Ф – 80 мм на ул.Јордан Хаџи Константинов Џинот бр.12, од 09:00 часот до завршување на работата, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Јордан Хаџиконстантинов Џинот, Ристо Шишков, Кукушка, Крсто Баиќ, 8ми Март и дел од ул.Наум Наумовски Борче (опш.Центар).

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека  на ден 18.08.2018 година поради реконструкција на водоводна цевка од  Ф - 200 мм на ул.Ѓуро Ѓоновиќ бб (Маџар Маало) прекинато водоснабдување  ќе  имаат корисниците од нас.Маџар Маало од  10:00  часот  до завршување на интервенцијата (опш.Центар).

 

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека  на ден 14.08.2018 година, поради уличен дефект на водоводна цевка од Ф 6/4 на ул. Преспанска бр.21 во населба Центар, во периодот од 10.00 часот па се до отстранување на дефектот, без вода ќе останат корисниците од населба Маџар Маало. (опш. Центар)