Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ден 04.10.2017год. поради санирање на уличен дефект на Бул.АСНОМ бр.142 во нас.Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Бул.АСНОМ бр.142 и бр.144 од 00:15 часот до санирање на дефектот.