Заради монтажа на  приклучок на колективна стамбена зграда на ул.Миле Пецанов во Гевгелија, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Деко Ковачев, од раскрсница со ул.Митко Зафиров до поранешен хотел Пелагонија и улиците Воденска, Леонид Јанков, Миле Пецанов и дел од Кукушка (околу Турски гробишта), во период од 08:00 часот до завршување на монтажата.