Од ЈП „Водовод и Канализација“ Скопје известуваат дека на ден 07.03.2018 година, поради водоводен приклучок на ул.Благоја Давков бр.16, од 10:00 часот до завршување на работите, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Благоја Давков и 487 (опш.Гази Баба).