Од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје известуваат дека поради дефект на ул.Наум Наумовски – Борче бр.50 во нас.Дебар Маало, од 09:00 часот до санирање на дефектот, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел од ул.Наум Наумовски Борче и тоа на потегот од ул.Аминта Трети до бул.Партизански Одреди (опш. Центар - Скопје).