Од ЈП „Водовод и Канализација“ Скопје известуваат дека на ден 12.03.2018 година, поради промена на два затварача на раскрсницата меѓу улиците Борка Талевски и Рајко Жинзифов, во периодот од 09:00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат дел од корисниците од улиците Борка Талевски и Рајко Жинзифов (опш.Центар);

Заради дефект на водоводна цевка на ул.Митре Влаот бр.21б во нас.Лисиче, без водоснабдување од 08:00 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од истата населба (опш.Аеродром).