Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека нна ден 17.08.2019 (сабота), заради реконструкција на водоводна мрежа со пречник ф-5/4мм на бул.Македонско Косовска Ударна Бригада“ - подулици 10, 14, 17 и на ул.Индира Ганди без вода од 22:00 часот до 06:00 часот ќе бидат корисниците од истите улици. Исто така, на ден 17.08.2019 (сабота), заради реконструкција на  водоводна мрежа со пречник 150 мм на крстосница „Бутелски венец“/„Индира Ганди“,од 22:00 до 06:00 часот без вода ќе бидат корисниците од истите улици. (опш.Чучер Сандево)

Посети: 63