Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 27.11.2020 година (петок), поради  исклучување стара   и поврзување нова водоводна мрежа  на ул. Дебарца 58,  од  09:00 часот  до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување  ќе  имаат  корисниците  од дел од  улиците: Дебарца , Људевит Гај и  Радњанска. ( Општина Центар )