Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.11.2020 година (недела), без напојување со електрична енергија ќе останат:

- од 07:00 до 17:00 часот, дел од потрошувачите од ул.Јане Сандански од крстосницата со ул.Дервиш Цара (поранешна ЈНА) до крстосницата со ул.М.П.Дерала (поранешна 29-ти Ноември), дел од  ул.М.П.Дерала (поранешна 29-ти Ноември) према крстосницата со ул.Јане Сандански (опш. Тетово)