Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 27.09.2017 година планирани се крводарителни акции со вработените во Собрание на град Скопје и МЗ Усје – Скопје и со жителите на Струмица, Виница и Ресен.

Посети: 895