Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 03.11.2020 година, поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф – 100 мм на ул.Атинска бб, во периодот од 09:00 часот па се до завршување на реконструкцијата без вода ќе останат корисниците од улиците Атинска, Бахар Моис, Римска, Њуделхиска, Панче Пешев и Наум Евро (опш.Карпош).