Од ЕВН Македонија известуваат дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа на ден 28.12.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат следните корисници:

  • од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Орман (опш.Ѓорче Петров);
  • во периодот од 10.00 до 11.30 часот, корисниците од ул. Мајка Тереза бр.12 и бр.20. (општина Центар)
  • од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Саждево (опш.Прилеп).