Печати

Од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје известуваат дека на ден 28.07.2017 година поради уличен водоводен дефект на ул.Адолф Циборовски раскрсница со ул.Борка Талески во нас.Центар прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од ул.Рајко Жинзифов и дел од ул.Адолф Циборовски од 08:00 часот до завршување на интервенцијата (опш.Центар); Поради водоводен приклучок на ул.Иван Милутиновиќ бр.22 нас.Центар прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од улиците Иван Милутиновиќ и Христо Татарчев од 10:00 часот до завршување на интервенцијата (опш.Центар).