Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 21.06.2021 година (понеделник), поради изведување на водоводен приклучок на водоводна мрежа со пречник од ф-100мм, на Бул. Партизански Одреди бр. 63, од 09:00 часот до завршување со активностите, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од бул. Партизански Одреди на потегот од бул. 8-ми Септември до ул. Франклин Рузвелт (само непарните броеви) и бул. Партизански Одреди бр. 48 (Општина Карпош).